Wie zijn wij?

   Wij Hendrik, Maryline, Madelief en Jasmijn Posthumus heten u van harte 'wolkom'. Wij wonen met heel veel plezier sinds oktober 2022 in Bantega. Een droom die werkelijkheid werd! Wat vinden wij het leukste van hier wonen?

   Hendrik: 'De ruimte en het vergezicht. Het is hier rustig maar met de gasten ook gezellig. Ik vind het leuk om gasten te ontvangen en ze wegwijs te maken in de omgeving. Ik wandel graag een rondje om de camping, een route van zo'n 4 kilometer. '.

   Madelief (5): 'Ik vind het leukste dat hier een trampoline is. In de zomer komen er vaak kinderen en dan gaan we samen te spelen. Ik vind het leuk als het kampvuur aan gaat en we marshmallows mogen roosteren of broodjes mogen bakken'

   Maryline: 'Als ik thuiskom voelt het of er meteen ruimte komt voor ontspanning en rust. De zonsondergang is schitterend, ik kan hier nog steeds van onder de indruk zijn. Het contact met de gasten vind ik heel leuk. Ik vind het belangrijk dat gasten zich welkom voelen. Ik ben graag met de kipjes bezig, ze zijn tam en scharrelen over het erf'.

   Jasmijn (2): Speelt graag in de speeltuin of rent achter de kipjes aan. Jasmijn vind het leuk om even te buurten bij alle gasten.