Safaritenten

Wilt u het avontuur van kamperen ervaren, maar heeft u geen zin in gedoe met tentstokken en luchtbedden? Dan zijn onze safaritenten perfect voor u! Met de luxe van een gewoon bed kunt u genieten van de sfeer van kamperen.

Onze 4/5 persoons tent heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed, en er kan zelfs nog een extra bed bij geplaatst worden. In de 6 persoons tent vindt u zelfs twee stapelbedden en een tweepersoonsbed. Dat betekent dat er genoeg ruimte is voor het hele gezin of een groep vrienden.

U hoeft alleen uw persoonlijke spullen mee te nemen, en u kunt genieten van echt kampeerplezier in een unieke accommodatie. En voor de nodige voorzieningen, zoals douche, toilet en afwasgelegenheid, kunt u terecht in onze sanitair ruimte.

Boek nu uw verblijf in een van onze safaritenten en ontdek de perfecte mix van avontuur en luxe!

Voor extra comfort kunt u een lakenpakket bijboeken, zodat u zelf geen beddengoed hoeft mee te nemen. Bij aankomst kunt u vanaf 15.00 uur inchecken en lekker genieten van uw verblijf op onze mini-camping. Kom tot rust in de natuur en ervaar het buitenleven op z'n best!