Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Voorzieningen

Sanitair:
Sanitair gebouw bevind in de voormalige schuur in de boerderij. Hier zijn voor zowel dames als heren twee toiletten en twee douches aanwezig. Er is vloerverwarming en er zijn thermokranen. In het sanitair gebouw is ook de mogelijkheid om een baby te verzorgen met een badje en daarna af te drogen en aan te kleden op een aankleedkussen.

Húskeamer
In de voormalige schuur in de boerderij is een recreatieruimte gerealiseerd, zodat u zich ook bij slecht weer kunt vermaken. U kunt er terecht voor een potje tafelvoetballen, (bord)spellen of een boek uitzoeken in onze minibieb. Of drink een lekker bakje koffie van onze theetuin.

Speeltuin:
We hebben een speeltuintje met een glijbaan, schommels en een trampoline. Ook is er een zandbak met modderkeuken en een boot om in te spelen.

Vuurplaats:
We beschikken ook over een vuurplaats, Gezellig samen rond het vuur zitten, andere gasten ontmoeten en marshmallows roosteren! Dit mag gewoon op eigen gelegenheid. Neem zelf hout mee of koop het in de receptie.

Overkapping/ fietsenstalling:
Wij bieden een plaats om uw fiets te stallen. Hier kan de fiets ook opgeladen worden. De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat er meestal wel iets meer spullen in de overkapping staan dan de foto doet vermoeden.