Omgeving

Welkom op onze minicamping! Wij zijn gelegen in een prachtige omgeving waar rust en mooie verre uitzichten overheersen. Het is de perfecte plek voor mensen die graag actief zijn en houden van fietsen of wandelen. Onze omgeving biedt vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten en er zijn tal van routes die u kunt volgen om te genieten van de natuur.

Naast de actieve activiteiten zijn er ook vele uitstapjes te maken in de omgeving. Zo kunt u de prachtige orchideeën bekijken in de Orchideeën Hoeve, ontspannen in de sauna van Woudfennen, genieten van het zwembad en de glijbanen bij Swimfun of een bezoek brengen aan het indrukwekkende Woudagemaal in Lemmer. Er is voor elk wat wils!

Ook zijn er vele leuke dorpjes en stadjes in de omgeving die zeker een bezoekje waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan het historische stadje Sloten, het gezellige Joure of het bruisende Lemmer. Wij geven u graag tips en informatie over de leukste plekjes in de omgeving, zodat u het beste uit uw verblijf bij ons kunt halen.